Известният в ъндърграунда Йосиф Йосифов - Йоско да бъде пуснат

...
Известният в ъндърграунда Йосиф Йосифов - Йоско да бъде пуснат
Коментари Харесай

Пускат Йоско Костинбродски предсрочно, поправил се в затвора

Известният в ъндърграунда Йосиф Йосифов - Йоско да бъде пуснат предварително - условно от пандиза, 4 месеца и 7 дни преди да е изтърпял 6-годишната си присъда за двойно ликвидиране на пътя. Това реши Софийският градски съд нощес, заяви " Канал 3 ".

Съдия Александра Йорданова реши, че Йоско се е поправил зад решетките и че е изтърпял не по-малко от 1/2 от наказването си. Той беше наказан през 2011 година за злополука в столичния квартал " Бояна ", когато с висока скорост и с 2.6 промила алкохол се заби с бронирания си джип в друга кола. Двама починаха, а други двама бяха ранени.

Съдът цитира и мнение на затворническата администрация в Казичене, в което се твърди, че Йоско е взел участие в спектакли, не е употребявал алкохол и имал положителни настройки по какъв начин да води живота си съгласно закона.

Като минус за Йоско магистратите решиха и 3-годишния му престой в болница. Според съда това не е било в негова изгода. Решението на Градския съд не е дефинитивно и дали Йоско ще излезе от пандиза ще реши Апелативният съд в София след 7 дни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР