Известният с ролите си в киното като американския ветеран от

...
Известният с ролите си в киното като американския ветеран от
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун попадна в полезрението на правосъдието заради сексуален тормоз

Известният с функциите си в киното като американския деец от Виетнам Рамбо и " безконечния " боксьор в тежка категория Роки Балбоа американски артист Силвестър Сталоун се изправи пред съществени проблеми в правораздаването. Причината - против него е подадена публична тъжба за полов тормоз и прокуратурата в Лос Анджелис е почнала досъдебно произвеждане.
Жалбата е подадена в полицейското ръководство в Санта Моника, като това беше доказано от прокуратурата в Лос Анджелис. Оплакването е подадено от жена, която упреква Сталоун в полово посягане през 1990 година.
Предстои прокуратурата да реши дали в този случай важи правилото за 10-годишна отминалост в щата Калифорния.
Силвестър Сталоун е имал връзка с тази жена през 1987 година, когато са снимали дружно филм в Израел. По това време артистът не е бил женен. Адвокатът на артиста не е открит за коментар, прецизира Агенция " Фокус ".
В края на предходната година стана ясно, че полицейското ръководство в Санта Моника преглежда въпросния случай. Тогава юристът на Сталоун разгласи, че " жертвата " в действителност търси евтина медийна популярност и пари. Юристът посочи, че въпросната жена опитвала над месец да продаде историята си на медиите – че била изнасилена през 1987 и 1990 година от Сталоун.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР