Известният производител на охладителни системи с течност EK Water Blocks

...
Известният производител на охладителни системи с течност EK Water Blocks
Коментари Харесай

EKWB пуска линията CPU охладители с течност EK-Velocity

Известният производител на охладителни системи с течност EK Water Blocks анонсира стартирането на линията процесорни водни блокове EK-Velocity. Новата серия включва 14 модела, отличаващи се както по материалите на своите основи и на капака, по този начин и с поддържаните платформи. Някои от тях също така са оборудвани с LED RGB подсветка.
Основата на водните блокове EK-Velocity може да бъде направена от „гола“ или никелирана мед. Производителят отбелязва съществуването на микроканали във вътрешността, допринасящи за по-ефективното отклоняване на топлината от CPU и ниското противодействие на течността. Благодарение на тази оригиналност, устройствата могат да употребяват и слаби помпи.



В същото време, горният похлупак на охладителя е създаден от транспарантен акрил, никелирана мед или ацетал. По периметъра, той е обзет с украсителен пластмасов детайл, който при някои модификации е със скрити 24 RGB-светодиода. Тези системи са съвместими с фитинги със общоприети размери от G1/4 и се предлага във версии за платформите Intel LGA115x и LGA20xx или AMD AM4.



Цените на водните блокове EK-Velocity в официалния онлайн магазин на EKWB е от 59 до 84 евро (в взаимозависимост от материалите и съществуването на RGB подсветка). Доставките на новите артикули ще стартират на първи октомври.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР