Известният музикант Ицо Хазарта, или Христо Петров, който се присъедини

...
Известният музикант Ицо Хазарта, или Христо Петров, който се присъедини
Коментари Харесай

Ето с какво ще се занимава Ицо Хазарта в партията на Петков@Василев

Известният музикант Ицо Хазарта, или Христо Петров, който се причисли към партията на Кирил Петков и Асен Василев, споделил концепциите си за смяна, само че не в областта на кулртурата, а на образованието. Това съобщи Кирил Петков пред Нова тв. Като човек на връзката Ицо Хазарта се допълвал доста добре с университетския проф. Николай Денков, който пък е неоспорим познавач в образованието. " Ще поканим проф. Денков за министър на образованието ", сподели Кирил Петков. Служебният министър не взел участие в партията " Продължаваме промяната ", само че не отказвал съвещания. 

Кирил Петков сподели и с кои хора от други партии си приказва. От " ИТН " това е Мика Зайкова. От Българска социалистическа партия - Крум Зарков. Той говорел и с Мая Манолова, и с Бабикян, и с Христо Иванов, и с ген. Атанас Атанасов. Специални съглашения обаче нямало. 

Петков съобщи, че до края на днешния или на утрешния ден програмата на партията Политическа партия ще бъде качена на тяхната платформа и всеки може да се запознае с концепциите им по всички точки. " Ние имаме вяра, че профилираната прокуратура се употребява като бухалка и в нашата стратегия няма да е по този начин ", сподели още политикът. В момента въпросът с неговото канадско поданство се преглежда точно от профилираната прокуратура. 

По думите му, дори КС да се произнесе по неговия проблем, решенията му като министър на стопанската система са постоянни и няма да бъдат анулирани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР