Известният канадски актьор Доналд Съдърланд и синът му Росиф Съдърланд

...
Известният канадски актьор Доналд Съдърланд и синът му Росиф Съдърланд
Коментари Харесай

Легендарният Доналд Съдърланд озвучава Физика на тъгата на Георги Господинов

Известният канадски артист Доналд Съдърланд и синът му Росиф Съдърланд са озвучили анимационната версия на романа " Физика на тъгата " на Георги Господинов. Това стана ясно от обява във Фейсбук на режисьора Теодор Ушев. 
" Всичко е допустимо, когато има благосклонност и отдаденост! Гласовете на британската версия на " Физика на тъгата " бяха записани и приключени след серия от сесии в Ню Йорк и Монреал. Благодарение на тези невероятни хора, артисти и към този момент съидейници в Тъгата - Росиф Съдърланд и Доналд Съдърланд (в функциите на сина и бащата), които потвърдиха, че колкото по-голям актьор си, толкоз си по-човечен и непретенциозен. И на екипа зад този вманиачен план, които превъзмогнаха заболявания, трафик аксиденти, закъснения на самолети, и т. н. с цел да се случи всичко по този начин, както е било замислено ", написа Ушев в обществената мрежа. 
Вторият разказ на Георги Господинов „ Физика на тъгата “ с излизането си оглави класациите за най-продавани книги в България.
Писателят и Теодор Ушев и преди са работили дружно. Общият им филм „ Сляпата Вайша “ беше номиниран за „ Оскар “ в категорията за късометражна анимация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР