Известният журналист Петър Волгин става депутат. Той ще бъде поставен

...
Известният журналист Петър Волгин става депутат. Той ще бъде поставен
Коментари Харесай

Петър Волгин става депутат! В коя партия влиза?

Известният публицист Петър Волгин става народен представител. Той ще бъде подложен на второ изцяло избираемо място в листата на „ Възраждане “ за идния евровот. Това подсигурява мястото му в Европейския парламент, защото се чака групировката на Костадин Костадинов да се показа безапелационно на изборите през юни, когато се засилват основно хора, недоволни от политиката на Европейския съюз. Това съобщи „ Филтър ”.

Волгин, чиито ярки позиции радват слушателите на БНР, е измежду дребното публицисти в националните медии, които не се опасяват да пазят непопулярни позиции.

Неотдавна шефовете на БНР смъкнаха негово изявление с съветския дипломат Елеонора Митрофанова, напомня SafeNews.

Причината – то авансово бе оповестено за „ путинска агитация ”. След това Волгин направи собствен ютюб канал. В него той кани посетители и води полемики с тях, без да се преценява с никава цензура и напън.

Преди да одобри офертата на „ Възраждане “, Волгин е бил ухажван от Корнелия Нинова. Тя се пробвала да го убеди да бъде повдигнат за евродепутат от името на Българска социалистическа партия. Възпитаникът на Класическата гимназия обаче предпочел националистите на Костадинов пред намаляващите симпатизанти на Нинова, която съумя да изгони от партията стотици знакови имена.

Те, на собствен ред, се групират в ново ляво придвижване, кръстено „ Бузлуджа “. Движението, чието лице ще бъде Иван Таков, си е сложило за цел да сплоти всички леви сили и да води борба до пенсионирането на Корнелия Нинова от политиката.

Източник – Филтър

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР