Известният журналист и бивш прокурор Джефри Тубин е бил уволнен

...
Известният журналист и бивш прокурор Джефри Тубин е бил уволнен
Коментари Харесай

Известен журналист и критик на Тръмп е уволнен, защото мастурбирал на видеоконференция

Известният публицист и някогашен прокурор Джефри Тубин е бил уволнен от работата си, тъй като е забелязан да мастурбира по време на видеоконференция.

I can’t imagine the day this guy is having. He’s definitely not getting a “hummer at home ” today, that’s for sure.
— James Woods (@RealJamesWoods)
Изданието New Yorker отстранява Тубин като следствие от дейностите му, Двама души, взели участие във видеоконференцията, описват пред Vice, че са видели Турбин да мастурбира.
 Тръмп: Фаучи е злополучие - в случай че го слушах, щяхме да имаме 500 000 мъртви Тръмп: Фаучи е злополучие - в случай че го слушах, щяхме да имаме 500 000 мъртви
Гневен и язвителен, президентът Доналд Тръмп съобщи в предизборна акция, че хората са изтощени да слушат за смъртоносната пандемия, която...
От доста години той е щатен създател на New Yorker и е издирван " специалист " в ефира на CNN. Именно той отразява делото на О. Дж. Симпсън, написа книги за Върховния съд на Съединени американски щати, както и за абсурда към Моника Люински и Бил Клинтън - възнамерява се снимането на цялостен минисериал, който обаче трябваше да бъде отсрочен заради пандемията от ковид, написа немското списание Der Spiegel.

The thing is, this story was published in 2010. It`s just that nobody gave a shit when women talked about being sexually harassed back then.
— Amanda Guinzburg (@Guinz)
Според информацията на източници, представени от Vice, видеоконференцията се е провела като част от подготовка за идното лъчение на нощта след президентските избори. В рамките на подготовката за идното лъчение, публицистите от New Yorker приказват като че ли от името на Доналд Тръмп, Джо Байдън и други политически фигури. Тубин е получил ролята на съда. Срамният случай е станал, когато демократите и републиканците по сюжет са отивали на заседания.
По неговите думи, той считал, че уеб камерата и микрофонът му са изключени, след което очевидно е хванал нещата в свои ръце.
 Мъж се провеси от Тръмп Тауър в Чикаго, желае да приказва с Тръмп (ВИДЕО) Мъж се провеси от " Тръмп Тауър " в Чикаго, желае да приказва с Тръмп (ВИДЕО)
Млад мъж увисна от 16-я етаж на " Тръмп Тауър " в Чикаго, настоявайки за персонален диалог с президента на Съединени американски щати, заяви локалният вестник Chic...
Джефри Тубин от своя страна излезе с изказване, в което призна, че е позволил „ срамна и глупава неточност “.
„ Извинявам се на жена си, фамилията и сътрудниците си “. Телевизионният канал CNN заяви, че Тубин е изискал спиране в работата си, с цел да може „ да се занимае с персонални проблеми “. Ръководството е изпълнило молбата му.
Интересен факт е, че Тубин е гневен критик на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и който постоянно е упреквал него и други консерватори в " непочтено полово държание ".

Just so it`s clear. today called for and to be indicted and prosecuted. Have our standards fallen so far that this kind of antidemocratic authoritarian behavior passes without criticism? Is this now normal?
— Jeffrey Toobin (@JeffreyToobin)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР