Известният испански актьор Антонио Бандерас беше официално женен два пъти.

...
Известният испански актьор Антонио Бандерас беше официално женен два пъти.
Коментари Харесай

Вижте порасналата красива дъщеря на Антонио Бандерас

Известният испански артист Антонио Бандерас беше публично женен два пъти. Тези дни 59-годишният красавец беше видян на една от благотворителните вечери с 39-годишната Никол Кимпел. Ще докара ли новият романс до нов брак?

Засега артистът има само дете, родено в брака с Мелани Грифит. Бракът им продължи 18 години. Запознанството се състоя през 1995 година на снимачната площадка на кино лентата “Две са прекалено много ”.

Година по-късно щерка им Стела се ражда в Испания. Нищо чудно, че девойката приказва свободно испански.

На 3 годинки дебютира в киното във кино лентата “Луди в Алабама ” (1999). Главната роля във кино лентата отиде при брачната половинка му Мелани Грифит. Тогава никой не се съмняваше, че Стела ще стане кино звезда в бъдеще. Въпреки това момичето не бърза да следва стъпките на полусестра си Дакота Джонсън.

Стела избира да написа сюжети или да управлява процеса на снимане. Всъщност не обича да е пред камерите, макар че има няколко второстепенни функции.

Красавицата има вяра, че дипломата ще й помогне да реализира триумф в бъдеще, а не съществуването на известните родители. Ангелският външен тип би могъл да й помогне да стане модел. Обаче Стела е много ниска за тази специалност – растежът й е единствено 163 см.

Благодарение на следването си в Калифорнийския университет, нашата героиня приказва няколко езика, в това число норвежки, немски и шведски. Казват, че Стела най-вече наподобява на известната си баба Типи Хедрен.

Дали в миналото ще се проличат актьорските гени в третото потомство?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР