Известният американски паранормален изследовател Брад Щайгер отбеляза интересна особеност: хората

...
Известният американски паранормален изследовател Брад Щайгер отбеляза интересна особеност: хората
Коментари Харесай

Отрицателен резус фактор – хората, които го имат са специални

Известният американски паранормален откривател Брад Щайгер означи забавна специфичност: хората с негативен Rh фактор на кръвта не са напълно елементарни.

По-точно той допуска, че тези хора са или от специфична генетична линия Homo sapiens или са потомци на извънземни.

Факт е, че съгласно законите на генетиката можем да наследим единствено свойствата, които са имали нашите предшественици, в случай че, несъмнено, изключим разновидностите. А това значи, че в случай че човек и маймуна са произлезли от един прародител, тогава кръвта им би трябвало да е съвместима. За всички примати обаче резус факторът е позитивен.

Защо някои хора имат негативен резус фактор? Оказва се, че такива хора имат друг прародител. Може би извънземен? Отбелязва се също, че най-високият % носители на негативния Rh фактор - 30% - испанските баски (чийто генезис, апропо, към момента е загадка), израелските евреи с източен генезис, самаритяните и етиопските чернокожи евреи.

Докато в други страни броят на тези хора едвам доближава 1%.

Повечето медиуми, лечители, хора с необикновени психологични качества също имат негативен Rh фактор.

Както знаем, има единствено 4 кръвни групи. Всички те се разграничават по състав или по-точно по съществуването на разнообразни протеини в кръвните кафези, които се борят с бактериите в тялото. Повечето хора имат тези протеини и те са Rh-позитивни.

Защо някои хора нямат тези протеини е мистерия! Учените считат, че първите хора на Земята с негативен Rh фактор са се появили преди 35 000 години. Как? Никой не знае. Но най-популярната доктрина е тъкмо за извънземния генезис на ДНК на тези хора.

Ето някои общи характерности за хората с негативен Rh фактор:

Те имат по-висок коефициент на просветеност от „ позитивните " хора;

Обикновено имат по-ниска телесна температура от останалите;

Умствено и прочувствено тези хора са доста по-издръжливи;

Често имат рижа коса;

Те са доста чувствителни към топлота и не обичат студа;

Най-често имат сини, зелени или светлокафяви очи;

Друго любопитно събитие на тези хора е обвързвано с бременността;

Известно е, че е невероятно да се клонират хора с негативен Rh фактор;

Освен това, в случай че бременната майка има негативен резус фактор, имунната система на тялото й ще нападна плода, възприемайки го като непознато тяло. Ето за какво такива дами одобряват специфични медикаменти по време на бременността, които потискат имунитета.

Но за какво личното им тяло нападна личните им деца, т.е. за какво ги възприема като „ непознати "? Тази мистерия няма отговор, само че несъмнено работи в интерес на теорията за „ извънземния " генезис на тези хора.

Между другото, археолозите са намерили голям брой антични текстове и творби на изкуството, които разказват странни същества, посетили планетата. Така че помислете сами!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР