Известният актьор Антъни Хопкинс на 31 декември ще навърши 87

...
Известният актьор Антъни Хопкинс на 31 декември ще навърши 87
Коментари Харесай

Защо Антъни Хопкинс се закле никога да не говори за дъщеря си (двамата не са си говорили от години) СНИМКИ

Известният артист Антъни Хопкинс на 31 декември ще навърши 87 години. Зад гърба си има впечатляваща кариера, паметни функции, само че и плевел живот, а това, което сигурно го е белязало вечно, е връзката с щерка му.

Хопкинс и Абигейл (54) прекъснаха всевъзможни контакти преди няколко години, като артистът не приказва за това даже с най-близките си другари. Опитът на публицисти да го накарат да приказва обществено за връзките им приключи с това, че Хопкинс се зарече никога повече да не приказва за щерка си в изявленията.

 Антъни и Абигейл Хопкинс

„ Всеки непосредствен до него знае, че той не приказва за Абигейл “, сподели негов другар му един път пред Daily Mail, добавяйки:

„ Тони се бори с демони от години, в този момент е добре и не може да отвори още веднъж тази рана, най-малко не и обществено. “

За доста от почитателите му фактът, че Антъни има щерка, може даже да е неочакван.

По време на скандалното изявление за „ RadioTimes ” преди 2 години на въпрос ставал ли е дядо, той отговори: „ Нямам визия. Хората се разделят. Семействата са разграничени, вие продължавате живота си “, а по-късно добави:

„ Не се интересувам по никакъв метод. Не е нужно да обичаш фамилията си. Децата не обичат бащите си. Не е нужно да се обичате. “

Когато му споделиха, че думите му са груби, Хопкинс сподели: „ Е, те са груби, подобен е животът “.

 Тони Хопкинс

Съпругата му се опита да сдобри артиста с Абигейл

Абигейл взема решение да се занимава с актьорство през 1990 година и това е като земетресение за Антъни, който й предлага дребни функции във филмите „ Shadowlands “ и „ The Remains of the Day “. Тогава сякаш двамата  усъвършенстват връзките си и приятелите им действително не знаят за какво още веднъж са се отдалечили.

Третата брачна половинка на Хопкинс се опита да сдобри артиста с Абигейл, само че разривът сред тях остана.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР