Известните личности са споделяли какви са плюсовете и минусите на

...
Известните личности са споделяли какви са плюсовете и минусите на
Коментари Харесай

Ева Кикерезова сподели за неприличните клипчета, които ѝ пращат

Известните персони са споделяли какви са плюсовете и минусите на славата. Понякога не става въпрос единствено за пари и хубави тоалети, достъп до забавни събития и хора, само че също за опцията да имаш по-голяма платформа, с цел да изпращаш разнообразни послания до аудиторията.

Е, в случай че това се брои към " плюсовете ", то минусите не са по никакъв начин малко, тъй като известните хора нямат доста персонално пространство, жълтите медии непрекъснато пишат неистини за тях, а в наши дни има " почитатели ", които прекрачват някои червени линии, навлизайки остро в персоналното пространство.

Точно за такова нещо заяви напълно скоро в свое изявление Ева Кикерезова, която се оказва получава някои много... особени послания и видеа в профилите си в обществената мрежа.

Виж още:

Кикерезова разкри, че е получавала неприлични видеа от почитателите си в обществените мрежи. Синоптичката показа, че някои от почитателите ѝ пращали неуместни и неприлични неща, за които даже не може да повярва, че са истина. " Какво ли към този момент не си снимат ", показа Ева, само че не даде повече детайлности, а някои видеа показвала даже на своята половинка.

Иначе чаровната Ева Кикерезова съобщи, че като русокоска се усеща доста добре. " Хората имат по-малко упования към теб. Това е факсимиле, само че към този момент две-три години го чувствам и е супер. Не те занимават с някакви кой знае какви екзистенциални неща. Едно време ме караха троен интеграл да вземам решение. Не че не мога, имам две бакалавърски степени и една магистърска по иконономика, само че за какво би трябвало другите да ме занимават ", споделя духовито Ева.

Блондинката си има и обичано време, което за изненада на всички... не е постоянно слънчевото, а в противен случай - дъждовното. " Толкова е хубаво, когато вали, толкоз е меланхолично и умерено. Хората забавят темпото. Като видя, че ще вали, изпадам в възторг ".

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/evakikerezova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР