Известни столични крадци са задържани по време на поредния им

...
Известни столични крадци са задържани по време на поредния им
Коментари Харесай

В Пазарджик задържаха столични крадци

Известни столични крадци са арестувани по време на следващия им удар от пазарджишки криминалисти, оповестяват от полицията в Пазарджик.
Преди месец, по време на оперативни действия, в полезрението на криминалистите попаднали трима столичани на възраст 48, 49 и 54 години. Мъжете са с голям брой престъпни регистрации, известни на органите на реда като създатели на взломни обири от жилища и касоразбивания.
Апашите били извънредно внимателни и преди да подхващат кражбата деликатно проучвали жертвите си. Установено е, че вниманието на гастрольорите е привлечено от къща, благосъстоятелност на 45-годишна жена от Пазарджик. Късно вечерта в петък те пристъпили към деяние и под прикритието на нощната мрачевина създали опит да отворят входната врата на жилището на жертвата. Тогава били атакувани от екипи на бранш „ Специални тактически дейности “ при ОДМВР-Пловдив и пазарджишките криминалисти.
Заедно с тях е арестуван и 22-годишен мъж от Пазарджик. Той подпомагал групата с информация за местоположението на жилището, за типа и количеството на намиращите се в него полезности и пари. При направените персонални обиски на апашите и на употребения от тях лек автомобил са открити мобилни телефони, заготовки на ключове, тръбен ключ, щанга вид „ кози крак” и ръкавици. И четиримата са арестувани в ареста на РУ-Пазарджик за период от 24 часа.
Продължава работата по изясняване и документиране на незаконната им активност освен на територията на регионалния град, само че и в целия район.
Спрямо тях се води досъдебно произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР