Известната поп-фолк певица Диона бе задържана да шофира след употребата

...
Известната поп-фолк певица Диона бе задържана да шофира след употребата
Коментари Харесай

Миглена Ангелова: Спряха ме за превишена скорост и държах да ме глобят

Известната поп-фолк певица Диона бе арестувана да кара след използването на опиати. Тя е била зад кормилото на колата си, когато към 4 часа сутринта е спряна за инспекция на столичен бул.. На място ѝ е изработен тест, който е отчел съществуване на кокаин. След това ѝ е взета и кръвна проба, резултатите от която се чакат.

Проверката е направена рано тази заран на столичен бул.

Поредният подобен случай с известна персона повдигна въпроса какъв образец би трябвало да дават известните персони.

„ На мен ми се е случвало да ме стопират за превишена скорост и доста държах да ме глобят. За мен е значимо, че такива случаи стават известни, тъй като служителите на реда не желаят да ги пуснат и това е добре “, каза в " Тази заран "  Миглена Ангелова.

" Платих и санкцията и дълго време я държах в офиса си, тъй като когато усещаш, че си безнаказан, тъй като си доста прочут, доста е елементарно да попаднеш от една неволя в по-голяма ", добави тя.

Разкаяха ли се за постъпките си?

„ Като психолог мога да кажа, че няма прочут човек, който да няма остри психически задания за решение “, каза още Миглена Ангелова.

„ Диона ми е била посетител и сме говорили за това, че майка ѝ е отпътувала да работи в чужбина и на нея доста ѝ липсва тази връзка до момента. Дефицити от детството водят до такова държание “, изясни Ангелова.

„ Известността е отговорност на първо място и човек би трябвало да е образец – освен за шофирането. Аз персонално не си разрешавам и глътка, тъй като съзнавам тази отговорност. Трябва да сме виновни с държанието си на всички места. Много хора се заблуждават от славата, безусловно замъгляват съзнанието си и считат, че всичко им е разрешено “, смята Иво Танев.

Намереното количество наркотично вещество е напълно малко, показаха от Софийската районната прокуратура

По думите му не би трябвало и да се подкупват служители на реда.

„ Отговорността е нещо доста значимо, само че съгласно мен за българина би трябвало по-скоро наказване. Чувството за безотговорност не би трябвало да съществува освен при известните, а при всички. Не би трябвало да се толерира безнаказаността и би трябвало да има санкции “, коментира Къци Вапцаров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР