Известната като транссексуална икона Аманда Лепор за пореден път скандализира

...
Известната като транссексуална икона Аманда Лепор за пореден път скандализира
Коментари Харесай

Третият пол: Транссексуална икона извади циците си на филмова премиера в Ню Йорк

Известната като транссексуална икона Аманда Лепор за следващ път скандализира с ексцентричната си визия. Тя се появи на кино премиера в Ню Йорк и събра всички погледи с обилното си деколте.

Вярна на себе си, русокоската бе избрала провокативен тоалет, състоящ се от бюстие и пола, разкриващи доста от тялото й. Модните спецове незабавно обявиха, че Аманда е позволила гаф с прекомерно впитите си облекла, които акцентират минусите на фигурата й.

Аманда Лепор е една от най-известните транссексуални персони. Родена е като мъж през 1967 година в Ню Джърси. Подложила се е на голям брой интервенции, с цел да наподобява по този начин, както през днешния ден. Тя е известна като дамата с най-скъпото тяло в света, имайки поради средствата, които е вложила в десетките интервенции.

Блондинката сполучливо „ осребри “ нетрадиционната си визия. Участвала е в редица реклами, фешън задължения, клипове. Често е упреквана, че прекрачва съществено границата сред положителния усет и труфя и че наподобява просташко.

Тя обаче показва високо самочувствие при всяка нейна поява на аления килим.

Източник: " Дарик "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР