Известната инфлуенсърка и Тик-Ток звезда Татяна Кисиел направи скандални разкрития

...
Известната инфлуенсърка и Тик-Ток звезда Татяна Кисиел направи скандални разкрития
Коментари Харесай

Известна мацка със скандални разкрития след парти с футболисти от гранд /снимки/

Известната инфлуенсърка и Тик-Ток звезда Татяна Кисиел направи скандални разкрития за празненство с футболисти.
Младата жена употребява обществените мрежи, с цел да опише кошмара, претърпян от нея в хотел в Барселона, където се включила към ваучър на футболисти от тим, чието име премълчава. Тя обаче прецизира, че става дума за огромен клуб.
„ Тръгнах си от там плачейки и явно не бих се върнала на празненство за футболисти “, изясни Кисиел в TikTok.
„ Момчетата бяха арогантни и глупави, като 90% от футболистите. Когато пристигнахме там, първото нещо, което направиха, беше да ни помолят да оставим мобилните телефони на рецепцията, нещо, което аз не направих, тъй като не смятах да заставам на затворено място, без прозорци и без да мога да поддържам връзка.. Изобщо не им имах вяра ", прибавя инфлуенсърката.
Мацката описа още, че празненството е било на място, където е имало към 50 дами, които са чакали идването на футболистите.
„ Всички бяхме там и чакахме играчите да дойдат и ми се желае да не бяха идвали, тъй като купонът беше по-добър без тях. На път към тоалетната срещнах един от играчите да крещи на едно от девойките и започнах да го протоколирам. Той го осъзна и стартира да ме гони. Заключих се в банята и той блъскаше по вратата, до момента в който не ме накара да си потегли и да изтрия видеото ", приключва хубавицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР