Известната бизнесдама и светска лъвица Ружа Игнатова се оказа в

...
Известната бизнесдама и светска лъвица Ружа Игнатова се оказа в
Коментари Харесай

Фараонката Ружа, обвинена за пирамидата с криптовалута - с яхта за 15 млн. лева и имоти по цял свят

Известната бизнесдама и световна лъвица Ружа Игнатова се оказа в центъра на интернационална спекулация за търговия с криптовалута. Както БЛИЦ писа, профилираната прокуратура взе участие в интернационална интервенция за обезвреждане на пирамидална конструкция за измами с комерсиална цел и пране на пари посредством основаване и разпространяване на виртуалната валута уанкойн (OneCoin).

Основателка на мрежата, която сега се е разпростряла на 4 континента, е точно българката доктор Ружа Игнатова (37 г.).

Проверявано е българското комерсиално сдружение „ Уан Нетуърк сървисиз “ ЕООД и обвързваните с него лица, включително и две българки с немско поданство. Това са основателката на „ уанкойн” Ружа Игнатова и нейната майка Веска, на чието име има 9 регистрирани компании у нас. Сред тях не е въпросното ЕООД, което се води на 26-годишния Кристиян М., а негов притежател е друга компания с началник Божидар З., също 26-годишен.



Разследващите откриват местонахождението на сървърите в София и обслужващите ги компании, употребявани от интернационалната незаконна организация.
Ружа Игнатова е доста добре известна измежду родния хайлайф. През октомври м. година тя прикова към себе вниманието, акостирайки на пристанището в Бургас с голяма, първокласна яхта за 15 млн. лв..





Самата яхта е терен за празненства, на които чест посетител са родни звезди. На един от последните купони участва и Евгени Минчев като водещ на събитието. Пред БЛИЦ той отхвърли да разяснява връзките си с Ружа Игнатова и съобщи, че се познава с нея само от всемирски събития.



Партитата, които Ружа Игнатова дава в морското си имение дружно със брачна половинка си Бьорн, също са прословути. Най-често те са тематични, като гостите са задължени да съблюдават избран дрес - код. На последното празненство тематиката бе " Алиса в страната на чудесата ".



Гоcтите й постоянно се поздравяват между тях със знака на уанкойн - палец и показалец образуват нула, а останалите пръсти са вирнати нагоре.
Д-р Ружа Игнатова е притежател и на една от най-красивите къщи в София - някогашният ресторант „ Крим”, прочут като Руския клуб. През 2015 година тя купува аристократичната постройка на ул. „ Славянска” за 4,2 милиона евро или по 2 485 евро на квадратен метър.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР