Известен в Инстаграм пластичен хирург, който обеща да накара задниците

...
Известен в Инстаграм пластичен хирург, който обеща да накара задниците
Коментари Харесай

Известен в Инстаграм пластичен хирург провали процедури, наруши неприкосновеността на личния живот на пациентите: доклад

Известен в Инстаграм еластичен хирург, който даде обещание да накара задниците на клиентите да „ изскочат “, вместо това се твърди, че е провалил процедури, довели до белези или инфекции в Калифорния, съгласно на десетки някогашни пациенти.

доктор Ариан Моулави, прочут като доктор Лагуна с повече от 80 000 почитатели в обществените медии, е таксувал хиляди долари за някои интервенции, единствено с цел да остави пациентите с многочислени проблеми след работата, която лекарският бизнес е правил върху тях, съгласно голям брой правосъдни каузи за злоупотреби с него и неотдавна оповестява Los Angeles Times.

Моулави претендирал от пациентите си да се разголят изцяло за обзор и докосвал телата им без позволение, а в някои случаи предиздвикал нелицензирани техници да извършат част от работата, оповестява вестникът, цитирайки правосъдни документи. Той също разгласява фотоси и видеоклипове на телата им онлайн без тяхното единодушие, настояват множеството документи.

„ Д-р. Mowlavi е заплаха за общността и неговите пациенти на пл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР