Известен крипто анализатор изрази загриженост относно Polygon (MATIC), популярно решение

...
Известен крипто анализатор изрази загриженост относно Polygon (MATIC), популярно решение
Коментари Харесай

Polygon дава тревожни признаци на слабост – Invest Answers

Известен крипто анализатор изрази угриженост по отношение на Polygon (MATIC), известно решение за мащабиране на пласт 2 за Етериум.

Анонимният водещ на InvestAnswers, който има над 441,000 клиенти в YouTube, сложи под подозрение позицията на Polygon на пазара. Той означи, че решението за мащабиране на 2-ри пласт е изправено пред яростна конкуренция от страна на други планове, изключително Arbitrum, който се преглежда като от мнозина в промишлеността.

Според анализатора един от най-големите червени знамена за Polygon е, че планът заплаща на планове за незаменяеми токени (NFT), с цел да употребяват неговото решение.

Това, в комбиниране с опасенията към скоростта, инфлацията и централизация на китове, кара мнозина в промишлеността да слагат под въпрос дълготрайната жизненост на плана.

Въпреки неотдавнашния си триумф, бъдещето на Polygon надалеч не е несъмнено. Макар че планът се показа добре по време на мечия пазар, анализаторът уточни, че в исторически проект плановете, които се оправят добре в мечи пазари, постоянно се борят да запазят инерцията си в бичи пазар. Всъщност анализаторът показва Chainlink като отличен образец за това събитие, като означи, че планът се е показал добре през 2018 година, само че се е сблъскал с компликации през 2022 година

Предвид тези опасения анализаторът реши да трансферира по-голямата част от своя MATIC в Solana (SOL) . Тази конкурентна блокчейн платформа набира скорост през последните месеци. Въпреки че този ход може да наподобява фрапантен, той акцентира възходящото възприятие на безпокойствие измежду вложителите във връзка с Polygon и нейните дълготрайни вероятности.




Въпреки тези опасения MATIC остава една от водещите криптовалути по пазарна капитализация. Към момента на писане на публикацията MATIC се търгува към $1.23, което съставлява спад от над 3% през последните 24 часа.

Монетата към момента е с повече от 55% под историческия си връх от $2.92, който доближи през декември 2021 година

Струва си да се означи, че предходната седмица Polygon Labs, екипът, който стои зад плана, разгласи, че редуцира към 100 чиновници, или към 20% от работната си мощ.

Въпреки че съкращенията бяха показани като част от по-широкообхватно изпитание за преструктуриране, те единствено ускориха опасенията по отношение на дълготрайната жизненост на плана. Много вложители в този момент наблюдават деликатно развиването на обстановката.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР