Известен италиански лекар, специалист по оказване на спешна помощ, заяви,

...
Известен италиански лекар, специалист по оказване на спешна помощ, заяви,
Коментари Харесай

Докторът на Берлускони скандализира Италия с твърдение, че коронавирусът е изчезнал

Известен италиански доктор, експерт по оказване на незабавна помощ, съобщи, че Covid-19 е липсващ в Италия и е време да спре непотребното " тероризиране " на италианците, съобщи Франс прес.

" В реалност вирусът към този момент не съществува клинично в Италия ", сподели в ефира на телевизия РАИ доктор Алберто Цангрило, шеф на болница " Сан Рафаеле " в Милано. Цангрило е прочут в Италия като " лекаря на Берлускони ", защото се грижи за здравето на някогашния италиански министър председател.

" Пробите, които са взети през последните 10 дни, демонстрираха вирусно натоварване, което е безпределно малко спрямо пробите, взети преди един или два месеца ", съобщи той. " Време е тази страна да спре да бъде тероризирана ", сподели лекарят.

Близо 33 500 души, при които бе открита зараза с новия ковид, починаха в Италия.

" Докато чакаме научни доказателства в поддръжка на тезата за изгубване на вируса, приканвам тези, които споделят, че са уверени в нея, да не сеят ужас след италианците ", реагира в официално съобщение Сандра Цампа, която заема управителна служба в здравното министерство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР