Известен анализатор даде много интересна социална оценка на кандидата на

...
Известен анализатор даде много интересна социална оценка на кандидата на
Коментари Харесай

Топ икономист със сензационно изказване за Хекимян

Известен анализатор даде доста забавна обществена оценка на претендента на ГЕРБ за кмет на София Антон Хекимян, както и на други политици.

Антон Хекимян е извънредно сполучлив в своята сфера, различим и издигнал се до допустимо най-високото ходило - началник на една от двете най-големи малките екрани в страната.
-->
От страна на ГЕРБ сходна кандидатура е повече в сравнение с могат да мечтаят и почтено казано - в сравнение с заслужават на фона на ръководството на София през последните десетилетия.

Това написа икономиста Михаил Кръстев по отношение на кандидадурата на хекимян за кмет на София от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

Ето какво гласи целият пост на икономиста Михаил Кръстев без редакторска интервенция:  " Anton Hekimyan е извънредно сполучлив в своята сфера, различим и издигнал се до допустимо най-високото ходило - началник на една от двете най-големи малките екрани в страната. От страна на ГЕРБ сходна кандидатура е повече в сравнение с могат да мечтаят и почтено казано - в сравнение с заслужават на фона на ръководството на София през последните десетилетия.

Тук главният въпрос, който обществените антрополози би трябвало да изследват е, за какво толкоз сполучливи в кариерата си български жители се отхвърлят от нея, с цел да се занимават с политика?

Като началник на бТВ Хекимян има доста повече лостове за публично благотворство, в сравнение с като кандидат-кмет с закъснение от съперника си, в случай че гледаме социологическите изследвания.Също както Ицо Хазарта, който като рапър е съдействал доста повече за основаването на сериозна социална настройка към корупция или неправда, в сравнение с като неугледен " депутат ".

Примерите са безкрайни, даже Васил Терзиев е измежду тях.Дали корените на този феномен се крие в Учредителното заседание или обратно? "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР