Изведоха заподозрения за убийството в София от хотела, в който

...
Изведоха заподозрения за убийството в София от хотела, в който
Коментари Харесай

Ето го заподозрения за убийството на мъжа от шахтата, изведоха го от хотела в "Драгалевци"

Изведоха обвинения за убийството в София от хотела, в който се е укрил в столичния квартал " Драгалевци ". Снощи в канализацията на постройка в центъра на града бяха открити човешки остатъци. Мъж на 41 години, който е бил разгласен за търсене в четвъртък, е бил погубен и разчленен в центъра на столицата, оповестяват осведомени с следствието.
 
Останки са били открити, както в шахтата на жилищна постройка на улица " Раковски ", по този начин и на Витоша. Часове по-късно столичната полиция задържа двама мъже - един, апетитен за причинител, и различен, обвинен, че му е помагал да се укрие. Снощи обвиненият за убийството е желал да нощува в хижа " Алеко ", само че не е имало места, заяви NOVA.
 
За да слезе до " Драгалевци ", е употребил градски превоз. Там се е настанил в хотел. Човешките остатъци са открити през вчерашния ден след подаден сигнал за проблем в канализацията в тази жилищна постройка в центъра на София. За броени часове столични служители на реда и криминалисти блокират входа на кооперацията. В шахта за отходните води се натъкват на злокобна панорама.
 
От Софийската градска прокуратура споделят, че по случая се води следствие за ликвидиране, осъществено на 8 август в центъра на София. Смята се, че жертвата е мъж на 41 години от столицата, разгласен за търсене в четвъртък. А живеещите в кооперацията и различен път са имали проблем с канализацията. Сегашното задръстване обаче довело до съществени неприятности.
 
Соченият за причинител на жестокото закононарушение е арестуван в полите на Витоша в хотел в квартал " Драгалевци ". Той е на 31 години, непосредствен другар на убития. С него е арестуван и различен мъж, който му е оказал помощ да се укрива в продължение на часове. Мотивът за закононарушението евентуално е персонален.
 
До " Драгалевци " обвиненият за убийството най-вероятно е стигнал с градски превоз, слизайки от хижа " Алеко ". Соченият за причинител на закононарушението и жертвата са били близки другари. Най-вероятният претекст за закононарушението е персонален, само че проверяващите не изключват и други версии.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР