Извършват мащабен ремонт на три отделения на болницата в Горна

...
Извършват мащабен ремонт на три отделения на болницата в Горна
Коментари Харесай

Обновяват с 270 754 лева три отделения на болницата в Горна Оряховица

Извършват огромен ремонт на три отделения на болничното заведение в Горна Оряховица. Реконструкцията би трябвало да завърши средата на декември. Строителните действия се правят в Първо вътрешно поделение, Отделението по физикална и рехабилитационна медицина и в Отделението по УНГ-болести. Финансирането е по план „Красива България“, който Община Горна Оряховица завоюва, като общата му стойност е 270 754 лв.. От тях 119 998 лв. са обезпечени от МТСП, а 150 756 лева обезпечава Общината.

Завършва работата по цялостна замяна на електрическата апаратура, заменена е отчасти ВиК системата, осъществени са шпакловки и боядисване на пространствата. В коридорите и стаите се слага напълно нова PVC настилка, всички дървени порти се подменят с PVC, сменя се дограмата и се инсталират окачени тавани. В санитарните пространства ще се подмени фаянсовата обшивка, стените ще се боядисат с антибактериален латекс. Предстои монтирането на нови LED осветителни тела.

Кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев няколко пъти е посещавал персонално обекта, с цел да ревизира качеството на осъществяването и спазването на периодите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР