Извършителят на атентата в Ню Йорк, който отне във вторник

...
Извършителят на атентата в Ню Йорк, който отне във вторник
Коментари Харесай

Ислямска държава“ пое отговорност за нападението с пикап в Ню Йорк

Извършителят на атентата в Ню Йорк, който лиши във вторник живота на осем души, е „ боец “ на „ Ислямска страна “. Това съобщи през вчерашния ден джихадистката формация, представена от САЙТ - американския център, профилиран в следенето на джихадистки придвижвания в интернет, съобщи Франс прес.

 © Българска телеграфна агенция
„ Един от воините на " Ислямска страна " нападна кръстоносци на улица в Ню Йорк “, се споделя в публикация на онлайн седмичника на групировката „ Ан Наба “.

„ По волята на Аллах интервенцията вся боязън в Америка на кръстоносците и ги накара да засилят ограниченията за сигурност и механизмите за ограничение на имигрантите в Америка “, добавя изданието.
 ​Нападателят от велоалеята в Ню Йорк от дълго време е подготвял офанзивата ​Нападателят от велоалеята в Ню Йорк от дълго време е подготвял офанзивата
Нападателят от велоалеята в Ню Йорк няма скрупули на съвестта, от дълго време е подготвял офанзивата и е желал да аргументи допустимо повече жертви, излиза наяве сл...

Извършител на атентата с пикап е 29-годишният узбек Сайфуло Саипов, който също съобщи принадлежност към „ Ислямска страна “ и сподели, че е „ горделив “ с постъпката си.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР