Извънредно решение на украинския президент Володимир Зеленски!Зеленски обяви създаването на

...
Извънредно решение на украинския президент Володимир Зеленски!Зеленски обяви създаването на
Коментари Харесай

Извънредно решение! Зеленски с голяма новина

Извънредно решение на украинския президент Володимир Зеленски!

Зеленски разгласи основаването на Съюз на отбранителните промишлености. Това предаде украинската организация Укринформ.
-->
Това е огромната вест, за която украинският президент загатна в петъчния ден.

Държавният глава направи изказването на Първия интернационален конгрес на отбранителната промишленост, който се организира в Киев. 

" На този форум съобщаваме за основаването на Форум на отбранителните промишлености. Съюз, който зачита интернационалното право и знае по какъв начин да работи за същинска отбрана на интернационалното право, отбрана на сигурността от всякаква експанзия - и приказвам освен за Украйна, само че и за сигурността на всяка страна в света ", съобщи Зеленски. 

Той добави, че е създадена съществена декларация като основа на алианса и означи, че производителите на военно съоръжение и оръжия от целия свят, " които споделят желанието ни да осигурим действителна отбрана против експанзия ", могат да се причислят към него.

" Декларацията към този момент е подписана от 13 " известни " компании, които са подготвени да изградят " нов боеприпас на свободния свят " дружно с Украйна ", акцентира Зеленски.

Украинският президент означи, че с експанзията против Украйна Русия е посочила на всички страни по света, че може да насочи опасност към суверенитета им.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР