Извънредно положение е обявено в щата Рио де Жанейро и

...
Извънредно положение е обявено в щата Рио де Жанейро и
Коментари Харесай

Бразилия обяви извънредно положение в щата Рио де Жанейро и в град Сао Пауло

Извънредно състояние е оповестено в щата Рио де Жанейро и в град Сао Пауло - двете съществени огнища на новия ковид в Бразилия. Ограниченията засягат по-специално заведенията за хранене и публичния превоз, съобщи Българска телеграфна агенция.

При все че в Бразилия още няма смъртни случаи от ковид, многочислени ограничаващи ограничения за идните 15 дни бяха оповестени през днешния ден посредством формалното печатно издание.

Още нови ограничавания и за Южна Америка

Властите затвориха, да вземем за пример, достъпа до знакови туристически обекти като Захарната глава и статуята на Христос Спасител в Рио де Жанейро. Разпоредено е в публичния превоз да се слагат препарати за стерилизация, които да са разполагаем на пасажерите, по-специално по метростанциите и в крайградските влакове.

Властите на Рио подредиха публичният превоз "да се движи едвам с 50 на 100 от потенциала си, което значи да се заемат единствено седящите места ".

Ресторантите би трябвало да работят единствено с 30 % от опциите си и да извършват с преимущество поръчките на гише и за доставка на храна по домовете. Указ на губернатора лимитира и визитите на плажовете в Рио.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР