Извънредно! Бареков: Опит за атентат над съпругата на Волен От

...
Извънредно! Бареков: Опит за атентат над съпругата на Волен От
Коментари Харесай

Eксклузивно ВИДЕО от нападението над съпругата на Сидеров

Извънредно! Бареков: Опит за атентат над брачната половинка на Волен

От " Атака " демонстрираха първо видео от случая със Деница - брачната половинка на Волен Сидеров, която бе нападната от нападателен суданец в София. Драмата се е разиграла нощес покрай Симеоновско шосе в кв. " Витоша ".

Судански жители блъснаха колата на Деница Гаджева, а единият от тях избяга от местопроизшествието. В колата на брачната половинка на Сидеров са се возили още нейна другарка и невръстният й наследник. Автомобилът на Деница е застигнат от джип " Хонда ", ръководен с гневна скорост, при което огледалото на колата на Сидерова бива отнесено. Автомобилите стопират и господата, които по-късно се оказва, че с изключение на судански са и български жители, стартират да насочат закани към брачната половинка на водача на " Атака ".

От фрагментите, публикувани от " Атака ", се вижда, че държанието на суданеца е извънредно безочливо и нападателно. Той прави мръсни жестове с ръце и по никакъв метод не проличава да се усеща отговорен. По-късно стана ясно, че единият от нападателните суданци е арестуван. Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал протичащото се и незабавно се отзовал на място с цел да приключи агресивното държание на водача - 40-годишен судански жител. Мъжът е отведен в столично районно ръководство, а по случая е формирана кореспонденция за безчинство.

Ето и трагичният роман на Деница Гаджева за ужаса, претърпян от нея: " Както карам, профучава някой около мен и ми обръща огледалото. Излизам да видя дали е одрано, да видя дали има вреда по огледалото. Обръщам се и виждам висок, тъмнокож мъж, който стартира да ми приказва на британски. Казвам му - тук е България, при което той стартира да ръмжи и да ме избутва. При което аз се изплашвам ужасно доста, отново наблягам - ние сме две дами, сами, няма никой с нас. Влизам в колата и тръгвам по " Симеоновско шосе ", той след нас и на няколко пъти ни засича. На излизане от завоя този ме изпреварва с мръсна газ, запушва ми колата начело, не мога да мръдна наникъде, той продължава да ни запушва, изпаднахме в суматоха. Заключваме си вратите и прозорците, опитвахме да спрем хора от придвижването, да ни оказват помощ. Направихме противоположен, съумях, той още веднъж ме затиска на пътя, спряхме на аварийки до бензиностанция, той спря също. Ние сме заключени вътре, аз се обадих първо на Волен, трепереща, обяснявайки по какъв начин някой ни преследва. Някъде след пет минути слезе от колата, обиколи нашата и откри някакъв служител на реда, пристигнаха двама, аз му описах какво е станало, показвам кой е суданецът, в колата му бяха двама души, другият просто си потегли. "

По-късно се оказва, че нападателният суданец Мажди Гамдур няма брошура, която да му разрешава да ръководи кола на територията на България. " Събра се ужасно доста полиция, питаме - кой е този, за какво ни преследва, какво прави, не, нямаше отговор ", спомня си още Деница Гаджева.

Според служителите на реда от патрулката, пристигнали на място след случая, няма място за сензации и това бил елементарен пътен случай. Справка във Facebook профила на Мажди Гамдур демонстрира много забавни неща. На някои от фотосите суданецът е тежко въоръжен. По данни на " Атака " служителите на реда са направили проба за алкохол на Мажди Гамдур над два часа след случая.

източник: Blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР