Изучаването на правилните техники за стимулиране на клитора е изключително

...
Изучаването на правилните техники за стимулиране на клитора е изключително
Коментари Харесай

Ето най-добрите техники за разтърсващи клиторни оргазми

Изучаването на верните техники за стимулиране на клитора е извънредно значимо, в случай че желаете мощни, разтърсващи тялото оргазми.
Независимо дали мастурбирате сами или сътрудникът ви употребява тези техники върху вас, ще ви харесат доста. Обещавам ви.

1. Ухажвайте клитора
Има няколко метода, посредством които ви поучавам да си поиграете с това вълшебно бутонче, с цел да откриете най-голямото наслаждение за вас. Основната техника е да хващате, изстисквате и премествате гънките на кожата, които покриват или към клитора ви. Идеята е той да е подложен сред тези гънки на кожата. Това значи, че в никакъв случай няма да го докоснете непосредствено. Ще вършиме това с палеца и показалеца. Когато стиснете тези гънки кожа сред пръстите си, ще може да почувствате натиска, който се оказва върху клитора.
Започнете да движите ръката встрани, нагоре и надолу. Не забравяйте, че другите хора имат разнообразни желания, тъй че може да си поиграете с тази техника и да експериментирате с ухажване на разнообразни области, до момента в който намерите това, което предпочитате.

2. Докоснете клитора доста, доста леко
Когато употребявате техниката „ леко като перце”, ще имате безусловно най-малко напън върху клитора, съвсем до степен, в която той ще се усеща по-скоро като едвам доловими трептения. Легнете по тил и разтрийте малко количество лубрикант или слюнка върху клитора си и към него. След това просто докоснете клитора в профил. Трябва да се усеща по този начин, като че ли се галете с перо. Не би трябвало целият пръст да покрива целия клитор. Вместо това би трябвало да е единствено допиране в профил. Всичко, което би трябвало да извършите, е просто да движите пръста си нагоре и надолу, като в същото време поддържате контакт с едната страна на клитора. Придвижвайте пръста си единствено с няколко милиметра нагоре и надолу. Докато вършиме това, ще забележите възходящото напрежение и може да започнете да желаете повече напън. Не се поддавайте! Продължавайте с докосването „ леко като перце” от самото начало. Това ще помогне цялото прекарване да се почувства като в действителност дълъг, нескончаем оргазъм.

3. Използвайте вибратор
Първите две техники за стимулиране на клитора би трябвало да са повече от задоволителни, с цел да си доставите безпределно наслаждение. Но в случай че към момента не сте изцяло удовлетворени, тогава мощно предлагам да опитате да употребявате вибратор. Вибраторите се оферират във всевъзможни форми и размери, а някои са особено проектирани за стимулация на клитор. Има даже такива, които се ръководят без ръце и с дистанционно управление. Хубавото на тези сексиграчки е, че те ще ви дадат по-стабилен темп и, в случай че е належащо, повече мощ, в сравнение с дават вашите пръсти. Винаги започвайте с най-ниска скорост и последователно изграждайте. Не забравяйте да употребявате лубрикант. Сухотата може бързо да прекъсне всевъзможен ентусиазъм на наслаждение. Не е нужно смазката да е от сексшоп, чудесна работа прави и кокосовото масло.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР