Изцяло сам взех решението за Асен Василев, защото трябва да

...
Изцяло сам взех решението за Асен Василев, защото трябва да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Изцяло сам взех решението за Асен Василев, кабинетът ще се реди следващата седмица

Изцяло самичък взех решението за Асен Василев, тъй като би трябвало да покажа на българския народ, че няма пост нито позиция, която да е по-важна от това да спасим България от рецесия. Това сподели Кирил Петков за решението да предложи за министър председател Василев.

Петков повтори, че Василев е човек с безупречна известност и невероятна почтеност и самият той е горделив да продължат дружно един до друг, с цел да довършат работата и изясни, че кабинетът ще се реди идната седмица.

Петков не отговори на въпрос дали ще бъде министър. Първо идната седмица ще отворят полемиката с всички самостоятелни депутати, " които бяха на ръба от коя страна на историята желаят да бъдат ".

" Знам, че е ужасно, че е тежко, само че в един миг човек би трябвало да вземе вярното решение на страната. Знам, че и моето решение през днешния ден ще помогне на тези хора ", сподели Петков. Промяната ще я продължат и с съдружните сътрудници.

Премиерът в оставка инспектира междусистемната газова връзка Гърция - България в региона на Стара Загора. Пред медиите той съобщи, че към този момент има 42 бара напълнени тръби. Обещал е на 1 юли това да се случи и то се е случило. Това е методът за същинска диверсификация. Тук ще имаме различно трасе. Азерският газ е с пъти по-евтин от този на " Газпром ", сподели още Петков.

Проектът IGB е от основно значение за повишение на сигурността на доставките и за обезпечаване на диверсификация на източниците на природен газ за България и района на Югоизточна Европа
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР