Изцяло нов проект по повод 30 години Дарик радио стартира

...
Изцяло нов проект по повод 30 години Дарик радио стартира
Коментари Харесай

Дарик стартира нов проект: “30 прогресивни лидери на мнение в България”

Изцяло нов план във връзка 30 години Дарик радио започва в събота, 28 януари. Наречен “30 прогресивни водачи на мнение в България ”, той съставлява диалози онлайн с 30 души. Това е прям спорен конгрес за положението на демокрацията и концепциите за развиване на страната през погледа на мислещи водачи от разнообразни сфери на обществото: политици, общественици, бизнесмени, анализатори, представители на културните среди.

Новото е, че този път не публицистите на Дарик избират кой да бъде интервюиран, а самите посетители. Първи в плана взе участие Илхан Кючюк, съпрезидент на партия „ Алианс на либералите и демократите за Европа “.

Той избра идващият интервюиран да бъде проф. Даниел Вълчев, декан на Юридическия факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. От своя страна професор Вълчев също избра кой да бъде идващият интервюиран - журналистът Бойко Василев.

Всеки диалог се случва пред селектирана аудитория -гости на Дарик радио - и се излъчва в ефира на Дарик радио. По този метод се опитваме да усетим пулса на българските и европейските политически и публични хрумвания, да бъдат разисквани тематики от сериозна значимост като провокациите пред демократичната народна власт, бързата глобализация, нововъведенията, радикалните софтуерни промени, политическата действителност.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР