Изтормозена проститутка си отмъстила на Стоян Стоянов-Златния, като го наръгала

...
Изтормозена проститутка си отмъстила на Стоян Стоянов-Златния, като го наръгала
Коментари Харесай

Изтормозена проститутка наръгала Стоян Златния?

Изтормозена продажница си отмъстила на Стоян Стоянов-Златния, като го наръгала 6 пъти. Това е главната версия, по която работи полицията, откакто свързваният с компаньонки предприемач бе атакуван пред дома си в столичния квартал “Банишора”.

Нападателят издебнал Златния в тил с нож и нанесъл 6 удара. Повечето от раните обаче са драскотини, мъжът има фрактура на подбедрицата и пострадване на устата. Сигналът в полицията е подаден от дежурния служител на реда в “Пирогов”, където потърпевшият е бил откаран, написа "24 часа ".

Той бил вкаран в незабавното, само че бързо го нормализирали. В момента е без заплаха за живота.

Полицаи обаче не са го разпитали, защото поради раната в устата Златния фъфлел и нищо не му се разбирало. Все отново съумял да изясни, че го атакували в тил и не е видял лицето на нападателя си, нито даже пола.

Заради многото опити за наръгване, от които обаче се получили драскотини, служители на реда допускат, че Златния е бил атакуван от жена.

Основната версия е, че тя е била компаньонка, работеща за Златния. В предишното той бе свързван с подобен бизнес.

Другата догадка е опит за обир. Смята се, че тя е с по-ниска степен на възможност, тъй като мъжът не е обран.

Той е прочут като Златния поради големите и солидни ланци и пръстени, които носи от години.

Стоянов има голям брой престъпни регистрации в Министерство на вътрешните работи. Преди време беше упрекнат в склоняване към проституция на малолетни девойки. Преди това предприемачът организираше фешън състезания на разнообразни места в страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР