Източниците ни твърдят, че симпатичната спортна журналистка вече получила няколко

...
Източниците ни твърдят, че симпатичната спортна журналистка вече получила няколко
Коментари Харесай

Кога Излезе На Екран И Вече Се Замеси В Скандал! Вижте Какво Връхлетя Новата Водеща По Бтв Флорина!

Източниците ни настояват, че симпатичната спортна журналистка към този момент получила няколко хард оферти от зажаднели за свежа плът сътрудници от нюзрума.

Флорина, която си има съществено гадже - финансов експерт в IT компания, обаче изрично отхвърлила напористите оферти за опознаване в интимната област, надалеч отвън професионалната сфера. Обръгнали със свалките в малките екрани обаче настояват, че рано или късно и новата звезда на новините ще падне в плен на любовния разказ на работното място, написа Блиц.

Брюнетката замести своята колежка Елена Яръмова, половинката на спортния исполин Алекси Сокачев, която излезе по майчинство. Флорина се изяви и като коментатор на Мондиала в някои от предаванията на Би Ти Ви с най-вече женска публика, което съгласно медийни спецове е добър метод за привличане на дамите към спортни тематики. Новата тв звезда счита, че дамите не по-зле от мъжете може да разясняват футбол. Наясно е обаче, че множеството господа гледат с подигравка на дамите, които философстват за най-популярния спорт, написа Уикенд.

Кокетната брюнетка приключи Американския университет в Благоевград през 2015 година със специалностите публицистика и всеобщи връзки и политика и интернационалните връзки. Спортната мацка е упражнявала художествена гимнастика при „ златното момиче ” Лили Игнатова. Флорина споделя, че е избрала този спорт точно поради Лили, на която дължи доста. Дипломира се с документален филм за една от младите звезди на художествената гимнастика Невяна Владинова. Сега уязвимост на нежната дама са рисковите спортове като сноуборд и скокове във вода. Флорина, която е кръстена на баба си Флора, е работила в телевизия Би Ай Ти при Нери Терзиева и Сашо Диков. Младата вяра на Би Ти Ви занапред ще разпалва мъжкото въображение освен на сътрудниците си водещи, само че и на феновете от мощния пол, безапелационни са в частната медия.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР