[Източник]Японецът, който направи заглавия през цялата година с хронологията на

...
[Източник]Японецът, който направи заглавия през цялата година с хронологията на
Коментари Харесай

Японец, който похарчи 16 000 долара, за да стане куче, се „провали“ на теста за ловкост

[Източник]

Японецът, който направи заглавия през цялата година с хронологията на пътуването си като „ куче “, явно е се провали на курс по аджилити.

Какво се случи: Мъжът, прочут на почитателите си като Токо, разгласява поредност от фотоси в Instagram тази седмица, показващи моменти на неуспех в курс по аджилити в жанр Crufts. Без никакво видео не е ясно дали той в действителност се е провалил на известния кучешки тест, само че някои от изображенията го демонстрират по какъв начин „ преодолява “ трудностите.

За Toco: Toco през 2022 година след поръчване на Zeppet, японски модел и компания за статуи, с цел да сътвори хиперреалистичен недодялан костюм на коли за 2 милиона йени (около 16 000 $ по това време). След това той стартира да разгласява приключенията си в обществените медии, в това число канала си в YouTube, който към този момент има повече от 60 000 клиенти.

Тази година Токо стана необятно публикуван, откакто излезе от вкъщи си за първата си обществена разходка. В следващи изявленията той изра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР