Източник: nova.bgКъм момента служители на МВР с потвърдени проби от

...
Източник: nova.bgКъм момента служители на МВР с потвърдени проби от
Коментари Харесай

Главен комисар Иванов: 27 служители на МВР са с положителни проби за коронавирус

Източник: nova.bg

Към момента чиновници на Министерство на вътрешните работи с доказани проби от PCR-тестове са 27, един към този момент е оздравял. Не мога да кажа по какъв начин са се заразили, защото те са от разнообразни области и от разнообразни звена на Министерство на вътрешните работи. Стремим се да съблюдаваме всички ограничения и написания, които са дадени. Мисля, че за чиновниците има задоволително защитни средства. Това съобщи на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл.комисар Ивайло Иванов.

" Много е значимо скупчването на хора пред храмовете да става по открития ред. Министерство на вътрешните работи има за цел да отбрани живота на българските жители. Няма за цел да преледва нарушителите и да постанова наказания. Гледаме в една посока, за това желая да прикани българските жители да съблюдават ограниченията и да не пробват нашите реакции ", изясни той.

Иванов съобщи, че в страната ще се вземат всички нужни ограничения, свързани с изпълняването на заповедта на министъра на опазването на здравето по отношение на изключителното състояние в страната.

" Във връзка с идните празници, по разпореждане на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, се вкарва организация за защита на провежданите църковни мероприятия ", изясни шефът на основна дирекция  “Национална полиция ” Христо Терзийски.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВс
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР