Източник и снимка: Иван Бакалов, фейсбукИван Бакалов направи кратък, но

...
Източник и снимка: Иван Бакалов, фейсбукИван Бакалов направи кратък, но
Коментари Харесай

Журналистът Иван Бакалов: Журналистът Иван Бакалов коментира новия собственик на bTV

Източник и фотография: Иван Бакалов, фейсбук

Иван Бакалов направи къс, само че стойностен коментар за обстановката в медийния пазар в Българя. Постът му е от фейсбук. Ето какво споделя Бакалов:

" Няма да се случи нищо изненадващо заради това, че  бТВ  има нов началник над остарелия, чех над австриец. И някогашният началник на Нова тв става началник на малките екрани на Келнер в Източна Европа. 
Телевизиите у нас са повече подвластни от публицисти и редактори, които работят в тях, не от сменящи се шефове. У нас конформизмът се счита за синоним на професионализъм. Умението да приказваш свободно в студиото, без да засягаш изключително събеседника или същинския проблем се прави оценка като висок професионализъм. Конформизмът се толерира и се награждава. И в случай че някой малко мръдне от конформисткия образец, прави ужасно усещане, какъвто беше казусът с Цънцарова.
Новините са същата работа - да показваш с доста детайлности произшествия и битови произшествия, а да спестяваш времето за нещата, поради които българи не престават да търсят работа в чужбина. И да пускаш подготвени пиар видеоматериали от страницата на премиера във Facebook. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР