Източник Фокус, снимка БулфотоГолемият въпрос на местните избори е не

...
Източник Фокус, снимка БулфотоГолемият въпрос на местните избори е не
Коментари Харесай

Шефът на агенция Медиана с мрачна прогноза за вота, предвижда да...

Източник " Фокус ", фотография Булфото

Големият въпрос на локалните избори е не кой ще бъде победител, а дали ще има огромен губещ. Това каза директорът на социологическа организация „ Медиана “ Кольо Колев, предава  " Фокус ". 

Той предвижда, че е изцяло допустимо ГЕРБ да претърпи огромна загуба по ред аргументи - износването във властта и свадите след всяко ръководство. От това ще зависи и политическата непоклатимост, и политическото бъдеще на ГЕРБ – дали ще има предварителни избори или не.

Колев добави, че балотажът в столицата е сигурен, стига, по думите му, някой да не стъпи изкривено.

„ Примерно госпожа Манолова да отблъсне по-широката външна страна с неправилна реторика и послания, защото тя има капацитет да притегли освен лявото, само че и огромна част от центристки настроените и десните точно под лозунга за анти-ГЕРБ гласоподаване.

При Фандъкова казусът е в случай че не успее да разшири своята външна страна и разчита единствено на гласоподавателите на ГЕРБ – освен това състояние изрично ще загуби, а е допустимо да загуби даже още на първи тур “, изясни социологът.

Кольо Колев обърна внимание и на обстоятелството, че на европейските избори разликата сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия в столицата е била 13 000 гласа, като добави, че без значение от краткотрайното стабилизиране на ръководещата партия след евровота, след локалните избори ще има разбъркване политическите пластове.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР