Източник: Флагман.бгМинистърът на земеделието Десислава Танева се готви да извърши

...
Източник: Флагман.бгМинистърът на земеделието Десислава Танева се готви да извърши
Коментари Харесай

Флагман: Ще обезглави ли Десислава Танева Агенцията по храните в Бургас заради глупост?

Източник: Флагман.бг

Министърът на земеделието Десислава Танева се готви да извърши чутовна нелепост в разгара на летния сезон. Тя е напът да уволни шефа на Областната дирекция по сигурност на храните доктор Георги Митев.

В случая обаче не става въпрос за злоупотреби или даже за най-малките подозрения за почтенността в работата му, а поради... фотография във Facebook.

Преди минути Десислава Танева заяви пред Българска национална телевизия, че краткотрайно е отстранила „ шеф на регионална дирекция ", тъй като му се ядосала, че в обществените мрежи изтекли фотоси от загробването на свине в с. Зидарово, които след това се появили и в няколко медии. Според Танева това не трябвало да се случва.



В случая тя явно засяга доктор Георги Митев – регионален шеф на БАБХ-Бургас.  Д-р Митев не бе открит за коментар, само че от свои източници Флагман.БГ разбра, че сега той е на работното си място и явно новината, която изстреля Танева в ефира на националната телевизия изпреварва събитията. 

Абсурдното е, че за нелепост тя е на път да обезглави едно от работещите държавни звена в Бургаска област.

При това в разгара на сезона. БАБХ-Бургас дава отговор за качеството на храните в курортните комплекси и прави ежедневен мониторинг, което дава гаранция, че туристите употребяват пресни артикули.

Д-р Георги Митев е отпред на БАБХ-Бургас от 5 години. През този интервал той реформира дирекцията, изгони комисионерите и доста усъвършенства работата на държавната конструкция. Заради това той запазваше директорското си място, без значение от кадровата въртележка в бранш „ Земеделие ” в последните няколко години, където се смениха куп министри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:К
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР