ИЗТОЧЕН ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Стивън Изо, син на треньора

...
ИЗТОЧЕН ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Стивън Изо, син на треньора
Коментари Харесай

Синът на Том Изо, Стивън, облечен за последния домакински мач на Мичиган Стейт при победата с 53-49 над Нортуестърн

ИЗТОЧЕН ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Стивън Изо, наследник на треньора на Мичиган Стейт Том Изо, облечен в домашна униформа в Breslin Center за финален път при победа с 53-49 над Northwestern в сряда вечер.

Както множеството мачове в петгодишната му кариера, 5-foot-8, 150-фунтовият гард не ставаше от скамейката, в случай че не беше прав, с цел да приветства.

„ Не ме интересуваше “, сподели Стивън Изо, откакто направи голям брой фотоси с другари и семейство пред своя фланелка с рамка. „ Просто желаех да печеля. “

Спартанците (18-12, 10-9 Big Ten) завоюваха по този начин нужната победа, с цел да усилят възможностите си да играят в 26-и следващ шампионат на NCAA с качествена победа против Дивите котки (20-9, 11-8), откакто изоставаха с осем точки през първото полувреме.

„ Не ми беше доста прелестно, тъй като имахме огромна потребност от победа “, сподели Ицо на корт след мача. „ Беше прочувствен ден. (Треньор на Northwestern) Крис Колинс сподели: „ Бил съм с татко си. Синът ми е тук като управител. Просто ми направи ус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР