Изтеглен беше жребият за дамския турнир на China Open в

...
Изтеглен беше жребият за дамския турнир на China Open в
Коментари Харесай

Мария Шарапова и Южени Бушар могат да се срещнат в третия кръг на China Open

Изтеглен беше жребият за дамския шампионат на China Open в Пекин, който е от най-висока категория - " Премиер Манадори " и е с награден фонд от повече от 7 милиона $. В него ще вземат присъединяване всички най-силни тенисистки като се изключи американките Винъс Уилямс и Медисън Кийс.

 Йелена Остапенко обърна Гарбине Мугуруса в Ухан
Йелена Остапенко обърна Гарбине Мугуруса в Ухан

Шампионката на Ролан Гарос пречупи тази на Уимбълдън

Схемата е за 59 тениситки, като в първия кръг ще почиват полуфиналистките от Ухан - Йелена Остапенко (Латвия), Ашли Барти Австралия) и Каролин Гарсия (Франция).

Водачката на схемата, международната №1 Гарбине Мугуруса (Испания) започва против чехкинята Барбора Стрицова. На пътя ѝ към финала са поредно Юлия Гьоргес (Германия), №14 Коко Вандевег (САЩ), №5 Каролине Возняцки (Дания) или №12 Петра Квитова (Чехия). На полуфинал Мугуруса може да играе с №3 Елина Свитолина (Украйна), която не взе присъединяване на шампионата в Ухан.

Долната част на схемата е извънредно забавна. №2 Симона Халеп (Румъния) стартира с американлката Алисън Риск. При триумф тя може да се срещне с поканената с " уайлд карт " Южени Бушар. Победителката би срещнала в трети кръг друга поканена, рускината Мария Шарапова. Шарапова и Бушар към този момент играха през този сезон. Kканадката съумя w Мадрид да реализира една от дребното си победи за годината.

Шарапова преди този момент ще има сложни мачове с №16 Анастасия Севастова (Латвия) и сънародничката си Екатерина Макарова.

 Снимка 315111
Източник:

Жребий на поставените на шампионата в Пекин от категория " Премиер Мандатори ". Това биха били осминафиналите, в случай че всички по-силни завоюват срещите си в първите два кръга:

Гарбине Мугуруса (Испания, №1) - Коко Вандевег (САЩ, №14)
Петра Квитова (Чехия, №12) - Каролине Возняцки (Дания, №5)
Елина Свитолина (Украйна, №3) - Кристина Младенович (Франция, №13)
Анжелик Кербер (Германия, №10) - Доминика Цибулкова (Словакия, №8)

Джоана Конта (Великобритания, №6) - Йелена Остапенко (Латвия, №9)
Слоун Стивънс (САЩ, №15) - Каролина Плишкова (Чехия, №4)
Светлана Кузнецова (Русия, №7) - Агниешка Радванска (Полша, №11)
Анастасия Севастова (Латвия, №16) - Симона Халеп (Румъния, №2)

Миналата година на финала в Пекин, Агниешка Радванска победи Джоана Конта с 6-4, 6-2 и прибави повече от 1 милион и 100 хиляди $ в банковата си сметка.

 Снимка 315114
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР