Изстрели от пистолети- това най-често може да се чуе в

...
Изстрели от пистолети- това най-често може да се чуе в
Коментари Харесай

Стрелба за настроение в Столипиново: Младежи се хвалят в Тик-Ток с абсурдните си постъпки

Изстрели от пистолети- това най-често може да се чуе в ромската махала Столипиново. Нестандартните занимания на живеещите там младежи не стопират да се популяризират в обичаната им интернет платформата Тик-Ток. За следващото рисково нарушаване алармираха до медията ни, като наш четец изпрати видео, снимано на  ул. „ Грамос ”.  На него се вижда по какъв начин група млади момчета вървят, като че ли се намират в екшън филм, а един от тях стреля във въздуха. На фрагментите се вижда още, че момчетата се намират към жилищни здания и това е извънредно рисково, както за живеещите там, по този начин и за самите тях. На края на запечатаната постъпка те декларират, че са горди със себе си.
Прочетете още
Видеото е оповестено отстрани с прякор „ yasar korkmaz ”, който евентуално е и участник в безумното осъществяване. Тик-Тока е качен преди 7 дни към момента не е заличен от въпросния акаунт.

Подобни произволи в махалата не са казус, както и използването на оръжия на улицата. Преди година TrafficNews заяви за поредност от скандални действия на наследниците на известния барон от Столипиново – Асан Кучкаря -Серкан,Енвер и подвизаващият се с прякора – Борис Вин Дисел. Още тогава те демонстрираха в обществените мрежи тяхната цялостна безнаказаност и възприятие за безотговорност, като разгласиха клипове, на които се виждаше по какъв начин употребяват оръжия просто за занимания.

Първият сниман подобен бе на Борис Вин Дисел, на който се виждаше по какъв начин стреля от колата във въздуха, а около него очевидно се посочваха жилищни здания. Вторият клип беше от „ бизнес центъра ” на Асан Кучкаря, който се намира на улица „ Крайна ”. На него се виждаше по какъв начин по-големите му синове се забавляват на локални ритми, а в един миг Серкан взима два револвера, на които им изпразва пълнителите. Това се бе случило около десетки празнуващи, измежду които и деца. Сега явно младежите стремително се пробват да подражават на баронските синове. Медията ни чака реакция от институциите, защото причинителите от клипа заплашват човешки животи. Не е ясно дали оръжието, с което стрелят е законно притежавано и в случай че не е, то би трябвало незабавно да бъде конфискувано.

Кадри от видеото, с което TrafficNews разполага:



 

  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР