Изследват се различни мотиви, включително отмъщение, в убийството на Алексей

...
Изследват се различни мотиви, включително отмъщение, в убийството на Алексей
Коментари Харесай

Премиерът Денков: Алексей Петров не се е чувствал застрашен, ходел е без охрана на различни места

Изследват се разнообразни претекстове, в това число възмездие, в убийството на Алексей Петров, сподели министър председателят Николай Денков след заседание в Министерския съвет, в което участваха представители на Министерство на вътрешните работи и на службите за сигурност във връзка със зачестилите тежки престъпни закононарушения в страната. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

По думите на акад. Денков има няколко версии, по които се работи. Петров не се е чувствал заплашен, ходел е без защита на разнообразни места, уточни той. Има разнообразни линии, свързани с неговите позиции в ДАНС, по отношение на бизнес ползи, по отношение на избрани закононарушения, случвали се през годините, и се изследват разнообразни претекстове за убийството му, в това число и за възмездие, сподели министър председателят.

Припомняме, че някогашната барета Алексей Петров бе убит с два патрона, до момента в който се разхождал на Витоша с физиотерапевтката Мирослава Михайлова. Той е бил улучен с два хидрошокови патрона – единият е попаднал в главата, а вторият – в тялото. В това време тримата му бодигардове, които са били на метри след Михайлова и Трактора, не са имали директна видимост към тях. Тежко ранената Михайлова към този момент е нормализирана в „ Пирогов “, където бе закарана незабавно след покушението.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР