Изследванията, представени днес от InnoEnergy, двигателят на Европа за устойчива

...
Изследванията, представени днес от InnoEnergy, двигателят на Европа за устойчива
Коментари Харесай

Намаляването на смога може да спаси европейските граждани, сочи проучване на InnoEnergy и Deloitte


Изследванията, показани през днешния ден от InnoEnergy, моторът на Европа за устойчива сила, подсилен от EIT, разкриват, че жителите на Европейски Съюз са подготвени да заделят 183 милиарда eвро, като през идващите седем години да одобряват новаторски технологии за понижаване на смог.

Докладът, озаглавен Clean Air Challenge и направен взаимно с Deloitte, идва в отговор на констатациите на Европейската комисия, че смогът може да аргументи 1 на всеки 10 преждевременни смъртни случая в света и ще коства на Европейски Съюз шокиращите 475 милиарда евро в интервала сред 2018 и 2025 година Това съставлява 2,9% от междинния годишен БВП (БВП).

Представен на извънредно събитие с водещи политици и органи на властта в Брюксел, отчетът преглежда задълбочено въпроса за качеството на въздуха в целия континент, като акцентира реформаторски решения за превоза и отоплението, които да окажат въздействие върху замърсяването и здравето на европейските жители.

В изявление по време на събитието Джързи Бузек, ръководител на комисията по индустрия, проучвания и енергетика на Европейския парламент и някогашен ръководител на Европейския парламент, споделя: " Едно от най-големите опасения на века, свързани с публичното здраве е смогът, 1 на всеки 10 преждевременни смъртни случая в света - и над 400 000 преждевременни смъртни случая в Европа всяка година. “

„ Докладът предлага на практика решения, които биха могли да спомогнат за възстановяване на здравето на нашите жители и биха били от изгода за цялото общество. Трябва да стартираме да го прилагаме в целия Европейски Съюз без закъснение. "

Диего Павиа, основен изпълнителен шеф на InnoEnergy, споделя: " Шокиращо е, че в днешни дни смогът към момента съставлява подобен риск за здравето на обособените общности. Оставяйки големите стопански разноски на страна, няма причина, с технологията, която е налична за нас, жителите да не могат да дишат чистия въздух.

" В InnoEnergy, на напред във времето, ние желаеме да се оправим с проблемите и това не е изключение. Не единствено предоставяме спомагателни изследвания, с цел да разберем по-добре казуса и да стигнем до на практика решения, само че също по този начин интензивно търсим благоприятни условия да предлагаме вложения и по-широка поддръжка за амбициозните предприятия със пристрастеност и проект за предварителна защита на смога ".

Ирена Пикола, сътрудник, водач на консултациите за резистентност в Централна Европа в Deloitte, споделя: " Не би трябвало да забравяме, че нечистият въздух визира хората по друг метод. Например, има големи районни разлики в аргументите и последствията от смог, като множеството от него идва от превоза в Западна Европа, а топлината основава най-голямо замърсяване на Изтока.

" Но, както споменахме в отчета, където и да погледнете, младите са измежду най-засегнатите. С нарастване на броя на частиците във въздуха, се следи понижаване на междинната дълготрайност на живота от към 2,3 години измежду децата на 5-годишна възраст. Гордеем се, че работим с InnoEnergy, с цел да търсим решения по подобен значим въпрос. "

Пълният отчет е наличен на https://cleanair.innoenergy.com/

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР