Изследователят на древни култури Пабло Енрике Гарсия Санчес от Мексико

...
Изследователят на древни култури Пабло Енрике Гарсия Санчес от Мексико
Коментари Харесай

Мексикански учен откри извънземна мумия и огромен инопланетянски череп

Изследователят на антични култури Пабло Енрике Гарсия Санчес от Мексико разгласи откритието си на мумия на извънземно и обособен череп на инопланетянин, като обществено показа находките.Санчес споделя, че е разкрил тези остатъци, дружно с антични артефакти, в мина покрай Такско, Гереро, и има вяра, че те принадлежат на незнайна просвета, населявала Мексико в антични времена.Санчес назовава странната мумия, която наподобява на хуманоидно творение – “Citlaltemini ” ( “Брат от звездите ”).

 1 - Мексикански академик откри извънземна мумия и голям инопланетянски череп
Мумията има по четири пръста на ръцете и краката, и череп с доста странна форма.Четете още: МИСТЕРИЯТА НА ИЗДЪЛЖЕНИТЕ ЧЕРЕПИ НА ЕХНАТОН И НЕГОВИТЕ ДЕЦАОще повече въпроси повдига другият череп, който наподобява повече на останките на страшилище от научнофантастичен филм. Черепът има остри зъби, покрити е с мистериозни геометрични шарки, надраскани в костта, а горната му част е мощно удължена.


 2 450x600 - Мексикански академик откри извънземна мумия и голям инопланетянски череп


 3 450x600 - Мексикански академик откри извънземна мумия и голям инопланетянски череп
Снимките и публикациите в пресата и интернет провокират огромен интерес. Мнозина назовават мумията и черепа “фалшификати “.Но Пабло Енрике Гарсия Санчес се смята от сътрудниците си за много сериозен академик. Той има следдипломно образование в Националния самостоятелен университет на Мексико и Университетите на щатите Гереро и Морелос, също по този начин е почетен с премията „ Златен микрофон “ от Камарата на депутатите в Мексико Сити.

 4 - Мексикански академик откри извънземна мумия и голям инопланетянски череп
Освен мумията и черепа, Санчес демонстрира други артефакти открити в същата пещера. Те са покрити със комплицирани шарки, а някои от тях наподобяват на извънземни глави с тъмни бадемовидни очи.

 5 - Мексикански академик откри извънземна мумия и голям инопланетянски череп
Много мексикански вестници пишат за мумията, черепа и странните артефакти на Санчес, само че какво е формалното мнение на други учени – към момента е незнайно …

 6 450x600 - Мексикански академик откри извънземна мумия и голям инопланетянски череп


 7 450x600 - Мексикански академик откри извънземна мумия и голям инопланетянски череп


 8 450x600 - Мексикански академик откри извънземна мумия и голям инопланетянски череп


 9 450x600 - Мексикански академик откри извънземна мумия и голям инопланетянски череп
Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР