Изследователи от университет в Пенсилвания доказват, че плешивите мъже могат

...
Изследователи от университет в Пенсилвания доказват, че плешивите мъже могат
Коментари Харесай

Плешивите мъже са по-атрактивни

Изследователи от университет в Пенсилвания потвърждават, че плешивите мъже могат да бъдат по-мистериозни за дамите от тези, които имат коса. За задачите на изследването експертите администрираха три теста за студенти от двата пола, като участниците трябваше да оценят облиците на няколко господа и да дефинират степента им на прелест, убеденост и предимство.

От разбора на първия тест излиза наяве, че мъжете с бръснати глави са оценени като по-доминиращи. Във второто проучване представителите на мощния пол, чиято коса е била цифрово отстранена от изображението, са сметнати за по-високи и по-силни от достоверната им природа. Този резултат се дължи значително на обстоятелството, че те се възприемат като хора, на които може да се гласоподава доверие, считат откривателите. Трето изследване удостоверява тези резултати с нефотографски тласъци и демонстрира по какъв начин мъжете, наранени от натурален косопад, могат да подобрят външния си тип и надлежно да го унищожат.

Затова експертите дават съвет към господата: вместо да харчат пари всяка година, пробвайки се да предотвратят загубата на коса, просто да обръснат главите си - тази визия има своите преимущества.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР