Изралският треньор Аврам Грант пристигна по обяд в София за

...
Изралският треньор Аврам Грант пристигна по обяд в София за
Коментари Харесай

Аврам Грант пригна в София за преговори с "Левски"

Изралският треньор Аврам Грант дойде по обяд в София за договаряния с " Левски ", видя " Дневник ". Израелският експерт ще се срещне със притежателя на сините Спас Русев, като е любимец да размени сегашния ментор на отбора Николай Митов.

Името на Грант се спряга интензивно за " Левски " в последните 10 дни откакто сините отпаднаха от Лига Европа след загуба от " Хайдук " (Сплит) на Герена.

Израелският треньор кацна в София с полет от Москва и тъкмо в 11:50 ч. дойде пред хотел " Радисън ", благосъстоятелност на Спас Русев.

Пет минути преди идването на Грант, в хотела пристигна и финансовият шеф на " Левски " Красимир Иванов. На срещата участват още изпълнителният шеф на клуба Диана Иванов и Спас Русев.

Разговорите с Грант са предварителни, откакто Русев ще има среща и с различен треньор. Според доказана информация това е италианецът Делио Роси. Специалистът, който изведе " Лацио " до Купата на Италия през 2009 година е без работа от 2015 година, когато за последно водеше " Болоня ".

Спас Русев ще се срещне с 57-годишния треньор в Италия, най-вероятно на следващия ден или в сряда.

По информация на " Дневник " притежателят на " Левски " ще организира съвещания и с двамата експерти, като ще избере един от тях. Решаващи ще се окажат както финансовите условия на треньорите, по този начин и визията им за цялостното развиване на клуба.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР