Израелците са казали на САЩ, че текущата фаза на тяхната

...
Израелците са казали на САЩ, че текущата фаза на тяхната
Коментари Харесай

Израел съобщава на САЩ, че текущата фаза на тежки битки вероятно ще приключи след 2-3 седмици, казват двама официални лица

Израелците са споделили на Съединени американски щати, че настоящата фаза на тяхната атака против Хамас, с тежки въздушни удари и огромен наземна интервенция би трябвало да завърши през идващите 2-3 седмици, съгласно двама американски чиновници.

Един чиновник предизвести, че това няма да значи завършек на бойните интервенции, само че ще докара до понижена активност и по-ниско равнище на бомбардировки с по-целенасочени удари, до момента в който израелците преследват оставащото управление на Хамас.

На среща със съветника по националната сигурност Джейк Съливан в четвъртък израелският министър на защитата сподели, че войната „ ще продължи повече от няколко месеца “, прогнозирайки, че идната фаза от целенасочени набези евентуално ще бъде дълга.

Байдън предизвести, че държавното управление на израелския министър председател Бенямин Нетаняху губи интернационална поддръжка заради " безразборни бомбардировки " в гъсто популации район. И в четвъртък, по време на посещаване в Националния институт по опазване на здравето, президентът беше запитан дали желае Израел...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР