Израелският специализиран кучешки отряд, Oketz, изпълни ключовата задача да спаси

...
Израелският специализиран кучешки отряд, Oketz, изпълни ключовата задача да спаси
Коментари Харесай

Кучета-герои: Кучешкият отряд на Израел спаси животи, като забеляза терористични капани на Хамас, спаси цивилни близо до Ивицата Газа

Израелският профилиран кучешки отряд, Oketz, извърши основната задача да избави живота на цивилни и бойци, като ги предизвестява за евентуални рискове, в това число експлозиви и скривалища за оръжия, даже за сметка на личния им живот.

Израелските отбранителни сили (IDF) могат да се похвалят с една от най-модерните бойни сили, интегрирали изкуствен интелект в доста от своите интервенции, само че някои задания към момента изискват метод от остарялата школа. Това е мястото, където звеното Oketz оставя своя отпечатък.

„ Има няколко типа кучета, употребявани от звеното, някои са поверителни, множеството от тях са типове [овчари], " офицер, прочут като " Майор А, действен пълководец на кучешка бойна школа за звеното Oketz, сподели за Fox News Digital.

„ Те се употребяват по три съществени аргументи: тактически кучета, които се употребяват за идентифициране на врагове; неутрализиране на избухливи муниции (EOD ) кучета за намиране на експлозиви и други; и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР