Израелският премиер Бенямин Нетаняху възнамерява да замине от Вашингтон за

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху възнамерява да замине от Вашингтон за
Коментари Харесай

При Путин след Тръмп

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху има намерение да замине от Вашингтон за Москва, където възнамерява да се срещне на следващия ден с съветския президент Владимир Путин, с цел да го осведоми за детайлите на американския проект за мир в Близкия изток, заяви ТАСС.

" Премиерът Бенямин Нетаняху има намерение да замине от Вашингтон за Москва, с цел да запознае съветския президент Владимир Путин със " договорката на века " на американския президент Доналд Тръмп и да разиска разнообразни въпроси от районния дневен ред ", сподели Анна Йонатан-Леус - представител на Нетаняху.

Израелският министър-председател сега е на аудиенция във Вашингтон, където води договаряния с американския президент през вчерашния ден. Същия ден Тръмп заяви, че американското държавно управление ще разгласи проекта за мир през днешния ден в 17 ч. по Гринуич (19 ч. българско време). При това той означи, че Нетаняху е подкрепил американската самодейност, а палестинската страна, съгласно американската администрация, ще я утвърди в бъдеще. Тръмп също така увери, че " доста арабски страни " поддържат проекта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР