Израелският опозиционен лидер Бени Ганц е готов да се срещне

...
Израелският опозиционен лидер Бени Ганц е готов да се срещне
Коментари Харесай

Съперникът на Нетаняху Бени Ганц ще се срещне с американски лидери

Израелският опозиционен водач Бени Ганц е подготвен да се срещне с високопоставени чиновници на администрацията на Байдън по време на визитата си в Съединените щати.

Съобщава се, че препоръчаната среща на Ганц, член на военния кабинет на Израел, в понеделник е разгневила неговия противник, премиера Бенямин Нетаняху, и наподобява алармира за разширяващо се разделяне в Тел Авив, до момента в който войната в Газа навлиза в петия си месец. Смятан за относително сдържан политик от Израел, той ще бъде признат от вицепрезидента Камала Харис, което се преглежда като знак за възходящото отчаяние на Белия дом от Нетаняху.

Ганц също ще организира диалози със съветника по националната сигурност Джейк Съливан, съгласно неговата партия Национално единение. Във вторник някогашният министър на защитата ще се срещне с държавния секретар Антъни Блинкен, който управлява апелите към Нетаняху да позволи прекосяването на повече помощ за облекчение на филантропичните премеждия в Газа, където в този момент се задава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР