Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху все още не е намерил време

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху все още не е намерил време
Коментари Харесай

Нетаняху е твърде „зает“, за да разговаря със Сунак, след като RAF помогна за отблъскването на иранска атака

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху към момента не е намерил време да приказва с английския министър председател Риши Сунак, три дни откакто военните самолети на Кралските военновъздушни сили помогнаха за отбраната еврейската страна от иранско въздушно нахлуване.

Даунинг стрийт към момента работи по планирането на диалог сред двамата водачи, защото Нетаняху е изправен пред забележителен вътрешен напън да отхвърли апелите на Обединеното кралство, Съединени американски щати и Европейски Съюз да покаже въздържаност след офанзивата на Иран.

„ Израелският министър-председател беше доста ангажиран с боен кабинет и задължения “, сподели държавното управление на Обединеното кралство. „ Така че ние се опитваме да осигурим време за диалога допустимо най-скоро. “

Сунак сподели на Камарата на общините в понеделник, че Обединеното кралство „ работи незабавно с нашите съдружници за деескалация на обстановката и предотврати по-нататъшно клане “, и сподели, че ще беседва с Нетаняху „ скоро “.

„ Искаме да забележим по-спокойните глави да преобл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР