Израелските аварийно-спасителни служби съобщиха за смъртта на чуждестранен селскостопански работник

...
Израелските аварийно-спасителни служби съобщиха за смъртта на чуждестранен селскостопански работник
Коментари Харесай

Ливанска ракета уби чужденец в Израел

Израелските аварийно-спасителни служби оповестиха за гибелта на задграничен селскостопански служащ в северната част на страната, погубен от ракета, изстреляна от Ливан, съгласно информация на армията, съобщи Франс прес.

Противотанкова ракета е поразила " задгранични служащи в ферма ", убивайки един от тях и ранявайки минимум още седем, се споделя в изказване на " Маген Давид Адом ", израелския еквивалент на Червения кръст.

Сред ранените, които са индийски жители, двама са в тежко положение, допълват спасителите, които не оповестяват националността на починалия. Всички потърпевши, евакуирани с хеликоптер, са на възраст към 30 години.

Според израелската войска ракетата, която е поразила " няколко цивилни " в село Маргалиот, е била изстреляна от Ливан.

" Ракетата е била разпозната като идваща от Ливан ", се споделя в официално съобщение на израелска армията, която е поразила с ответен огън мястото, откъдето е била изстреляна тази ракета.

Израелската армията заяви също, че е нанесла въздушни удари по два " военни обекта " на мощното ливанско придвижване " Хизбула " в Южен Ливан.

От началото на войната на 7 октомври в Газа сред Израел и палестинското ислямистко придвижване " Хамас " границата сред Израел и Ливан е сцена на ежедневна замяна на огън сред съдружника на " Хамас " - " Хизбула " и израелската войска, което принуди десетки хиляди хора и от двете страни на границата да се изселят.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР